آخر المساهمات
2024-05-04, 8:54 am
2024-05-04, 8:53 am
2024-05-04, 8:49 am
2024-04-28, 10:02 pm
2024-04-20, 2:14 am
2024-04-20, 1:54 am
2024-04-02, 5:16 am
أحدث الصور
تصفح آخر الإعلانات
إعلانات مجانية على نوسا البحر مشدات تخسيس إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر إعلانات مجانية على نوسا البحر مشدات تخسيس إعلانات مجانية على نوسا البحر

طريقة عمل سلطة الطحينة المصرية

نور الحياة
₪ عضو نشيط ₪
نور الحياة
رسالة sms : منك الجمال ومنى الحب يانوسافعللى القلب اٍن القلب قد يئسا(ضع كلمتك هنافقط احذف بيت الشعروضع كلمتك
انثى
عدد المساهمات : 46
نوسا البحر : طريقة عمل سلطة الطحينة المصرية 15781612
طريقة عمل سلطة الطحينة المصرية Icon_minitime 2011-03-02, 12:55 pm
المقادير:
علبه طحينه صغير (ام 2او 3 جرام)
فصين ثوم صغيرين
ملح او شطه
عصيرليمون
خل
حوالى 2ونص ماء وممكن 3.
طريقة العمل:
1)فرغى الطحينة من العلبه البلاستيك وضعيها فى طبق غويط.
2)ضعى المء فى حله واغليه كويس اوى.
3)اول ما تطفى النار على الماء نزلى المياه وهو بيغلى على الطحينة وقلبى بايدك بسرعة.
4)لحد ما توصلى للسمك اللى بتشتريه من المطاعم بيكون اخف من بتاعه البيت وعموما هى مش هتاخد اقل من 2و1/2 ماء
5)ابئى حطى عليها الثوم المهروس كويس وحطى الملح واهم حاجه لسعة الشطةاللى بتبقى فيها دى مهمه هى مش بتبقى حراقه هى بتدى بس لسعة
6)حطى الخل وبرضه ما يقلش عن 4ملاعق كبيره(تظبطيه الحدق والطعم عليكى)واخليطهم كويس ولما تبردحتلاقيها نفس طعم المطاعم.
واتحدى....!!!

بالهناوالشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

طريقة عمل سلطة الطحينة المصرية

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة

صفحة 1 من اصل 1
نوسا البحر :: منتديات أخرى :: منتدى الطبخ والطهى

حفظ البيانات | نسيت كلمة السر؟

حسن بلم | دليل نوسا | برامج نوسا | هوانم نوسا | مكتبة نوسا البحر | سوق نوسا | قصائد ملتهبة | إيروتيكا | ألعاب نوسا